Oproep voor kinderen!

Wij organiseren op onze ontmoetingsdag van 29 maart 2020 een leuke sportieve activiteit speciaal voor jou: Een sponsorloop!

Jij kunt kinderen in Haïti helpen … door te rennen!

Buren, familie, leerkrachten en vrienden kunnen jou en jouw vrienden/broers/zussen per rondje sponsoren. Een sponsorlijst kun je hier downloaden  of  stuur een mailtje aan secretaresse Marjan op marjan@stichtingnaarschoolinhaiti.nl en vraag haar om je een sponsorlijst toe te sturen. Met deze sponsorlijst kan jij in de dagen vóór de ontmoetingsdag bij buren, familie en eventueel jouw leraar langs gaan en vragen of zij jou sponsoren.

Klik HIER om de Sponsorlijst van Stichting Naar School in Haiti te downloaden

Jij mag ook op zondag 29 maart a.s. nog besluiten om mee te doen, maar wij zouden het heel leuk vinden om het van te voren te horen (per mail bijv.) dat jij voor Haïti mee rent. Ren mee voor de kinderen in Haïti! Tot ziens op 29 maart a.s. in Windesheim!

Wil jij of je ouders meer weten over de ontmoetingsdag? Klik dan hier voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...