Oude en lege pennen inzamelen

Wij sparen lege en kapotte schrijfwaren: stiften, pennen, markers, fineliners, benzinestiften, kapot of leeg? Lever ze alstublieft bij ons in.

Onze stichting werkt samen met het recyclingbedrijf ‘Terracycle’. Wij ontvangen donaties voor de ingeleverde lege pennen en stiften. Voorheen kon u ze zelf naar Terracycle sturen, maar helaas heeft dat bedrijf een minimumontvangstgewicht ingesteld van méér dan 20 kilo per doos!
Daarom verzamelen wij voortaan alle ingeleverde oude pennen en stiften en levert onze stichting zelf de doos in. Samen komen we wel boven de 20 kilo uit.

Denkt u er aan uw lege pennen en stiften in te leveren op onze ontmoetingsdag (15 april)? Of anders bij Marijke thuis, op de Haï Tea (in november 2018) of op markten waar onze stichting aanwezig is. Alvast hartelijk dank!

Dit vind je misschien ook leuk...