Fietstocht 2017

Hallo,
Mijn naam is Emma Cornelis, 16 jaar. Ik fiets volgende week met mijn nicht Maartje,met oma (Marijke Zaalberg) en 21 andere fietsers van Beilen naar Brussel.  Een gezellige groep fietsers die wij van vorige jaren kennen, fietsen ook deze tocht. Iedereen fietst voor een goed doel en ik fiets natuurlijk voor ‘ons’ schoolproject in Haïti!

De tocht is ongeveer 600 km en wij fietsen het in een week. Het is een sponsorfietstocht en er doen zes goede doelen aan mee. Dit wordt de vijfde sponsorfietstocht van oma en mij. De afgelopen vier jaar fietsten oma en ik +/- 2700 gesponsorde kilometers!
In 2013 fietsten wij van de Drentse Hooglanden naar de Schotse Hooglanden. Startpunt was elk jaar het Drentse dorp Beilen. In 2014 ging de fietstocht naar Denemarken. In 2015 naar Frankrijk en in 2016 naar het Harzgebergte in Duitsland. Volgende week is het thema van de fietstocht ‘water’. Wij zullen veel Nederlandse en Belgische wateren zien, fietsen langs de kust en over de grootste deltawerken naar België. Eindpunt is Brussel.

Wij starten op 22 juli 2017. Wilt u mij sponsoren? U kunt per kilometer sponsoren maar één bedrag kan ook. Dagelijks is de fietsafstand ongeveer 85 km. Wij fietsen zeven etappes. Ik vind het leuk om een week met Maartje en oma te fietsen omdat ik het gezellig vind en wij hiermee de kinderen in Haïti helpen.
Wordt u mijn sponsor? Maak dan een gift over op bankrekeningnummer: NL49 TRIO 2024 5833 50 t.n.v. The Ride on Education en vermeldt hierbij “Haïti / Emma”. Voor meer informatie kijk op: www.TheRideonEducation.nl
Alvast bedankt!  Emma Cornelis

Dit vind je misschien ook leuk...