Ontmoetingsdag

Jaarlijks, meestal in april, organiseren wij een ontmoetingsdag. Speciaal voor alle mensen die Haïti, ons werk en de kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Om u te informeren over onze projecten in Haïti, over acties die wij in Nederland houden en om elkaar te ontmoeten.

~ ~ Jubileum Ontmoetingsdag op 7 april 2019 ~~

V

Klik hier voor een routebeschrijving naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’

Wij nodigen u van harte uit voor onze ontmoetingsdag op zondag 7 april 2019.  

Wij organiseren deze gezellige dag voor alle mensen die onze school, onze projecten en de kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Tijdens de Ontmoetingsdag informeren wij u over onze projecten in Haïti en over acties die wij in Nederland houden. Het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten.
Voor kinderen houden wij ’s middags een sponsorloop met hindernissen. Laat het ons alsjeblieft van tevoren weten als je mee rent. Dan sturen wij jou een sponsorloopformulier toe.

Wij houden de Ontmoetingsdag op dezelfde locatie als in 2018; in het dorpje Windesheim, iets ten zuiden van Zwolle

Dus kom zondag 7 april 2019 naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’ in Windesheim.

Graag aanmelden voor woensdag 10 april per e-mail in verband met de catering!

De kosten zijn € 10,- per persoon als u gebruik maakt van de lunch, koffie en thee. ‘Salland Catering’ uit Wijhe verzorgt patat en snacks voor de lunch. Voor kinderen tot 5 jaar wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-. Graag gepast betalen bij binnenkomst.

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom. Het programma voor deze informatieve en gezellige dag vindt u in maart op onze site.

Adres: Geert Grooteweg 21, 8015 PM in Windesheim
Zaal open: 10.30 uur  Het programma begint om 11.00 uur

Opgeven graag op: info@stichtingnaarschoolinhaiti.nl

U bent van harte welkom!

Oproep speciaal voor kinderen:

Wij organiseren op onze ontmoetingsdag 7 april a.s. een leuke sportieve activiteit speciaal voor jou: Een sponsorloop!
Jij kunt kinderen in Haïti helpen … door te rennen!

Buren, familie, leerkrachten en vrienden kunnen jou en jouw vrienden/broers/zussen per rondje sponsoren. Een sponsorlijst is te downloaden vanaf onze site of je kan een sponsorlijst per mail vragen bij secretaresse Marjan. Met deze sponsorlijst kan jij in de dagen vóór de ontmoetingsdag bij buren, familie en eventueel jouw leraar langs gaan en vragen of zij jou sponsoren.
Klik  HIER om de Sponsorlijst van Stichting Naar School in Haiti te downloaden

Jij mag op zondag 7 april nog besluiten mee te doen, maar wij zouden het wel leuk vinden om van te voren te horen (per mail bijv.) dat jij voor Haïti mee rent. Ren mee voor waterfilters in Haïti! Tot ziens op 7 april in Windesheim!