Ontmoetingsdag 2021

Ontmoetingsdag 2021

Wij vinden de persoonlijke ontmoeting met iedereen die ons werk een warm hart toedraagt van grote waarde. Wij hopen dan ook van harte dat we u in 2021 weer kunnen ontmoeten op onze jaarlijkse ontmoetingsdag en dat we u dan een leuke, gezellige en inspirerende dag kunnen bezorgen. We wachten de ontwikkelingen en maatregelen in de komende maanden af en plannen een datum zodra dat weer veilig en goed kan. We houden u natuurlijk op de hoogte.

Om te voorkomen dat wij ongewild zouden meewerken aan verspreiding van het Corona virus besloten wij om onze ontmoetingsdag van 29 maart 2020 niet door te laten gaan.

Jaarlijkse ontmoetingsdag

Wij organiseren elk jaar rond april een gezellige dag voor alle mensen die onze school, onze projecten en de kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Tijdens de Ontmoetingsdag informeren wij u over onze projecten in Haïti en over acties die wij in Nederland houden. Het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten. Voor kinderen houden wij ’s middags een sponsorloop met hindernissen.

Wij houden de Ontmoetingsdag op dezelfde locatie als in 2018 en 2019; in het dorpje Windesheim, iets ten zuiden van Zwolle. Klik hier voor een routebeschrijving naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’ in Windesheim.

U bent van harte welkom!