Ontmoetingsdag 2021

Ontmoetingsdag 2021

Het is niet heel waarschijnlijk dat we u nog voor de zomer kunnen uitnodigen voor een ontmoetingsdag. Dat vinden we heel jammer. Elkaar ontmoeten is juist zo belangrijk en waardevol. Daarom draaien we het om, want er is zoveel te delen en te vertellen…

Na de lock-down, wanneer we weer meer bewegingsruimte krijgen, ontmoet Marijke u graag. Wilt u meer weten over hoe het gaat in Haïti en op onze school? Heeft u familie in Haïti of bent u adoptieouder en heeft u behoefte aan informatie? Wilt u onderzoeken hoe u iets kunt betekenen voor de mensen en kinderen in Haïti of voor onze school? Nodig Marijke uit voor een goed gesprek bij u thuis. Zij komt zodra dat weer mogelijk is. Kijk voor meer informatie op www.stichtingnaarschoolinhaiti.nl/gastopdebank.

Jaarlijkse ontmoetingsdag

Wij organiseren elk jaar rond april een gezellige dag voor alle mensen die onze school, onze projecten en de kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Tijdens de Ontmoetingsdag informeren wij u over onze projecten in Haïti en over acties die wij in Nederland houden. Het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten. Voor kinderen houden wij ’s middags een sponsorloop met hindernissen.

Wij houden de Ontmoetingsdag op dezelfde locatie als in 2018 en 2019; in het dorpje Windesheim, iets ten zuiden van Zwolle. Klik hier voor een routebeschrijving naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’ in Windesheim.

U bent van harte welkom!

Om te voorkomen dat wij ongewild zouden meewerken aan verspreiding van het Corona virus besloten wij om onze ontmoetingsdag van 29 maart 2020 niet door te laten gaan.