Ontmoetingsdag 2021

Ontmoetingsdag 2021: zondag 3 oktober a.s.

Van harte nodigen we u uit voor onze ontmoetingsdag!

Over onze jaarlijkse ontmoetingsdag

Wij organiseren elk jaar een gezellige dag voor alle mensen die onze school, onze projecten en de kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Tijdens de Ontmoetingsdag informeren wij u over onze projecten in Haïti en over acties die wij in Nederland houden. Het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten. Voor kinderen houden wij ’s middags een sponsorloop met hindernissen.

Wij houden de Ontmoetingsdag op dezelfde locatie als in 2018 en 2019; in het dorpje Windesheim, iets ten zuiden van Zwolle. Klik hier voor een routebeschrijving naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’ in Windesheim. U bent van harte welkom!

Vanaf 10.30 uur staan koffie en thee klaar en vanaf 11 uur tot 15 uur is er een informatief en gezellig programma voor jong en oud en alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Dus kom zondag 3 oktober 2021 naar Dorpshuis ‘De Molenkamp’ in Windesheim.

Graag aanmelden voor woensdag 29 september per e-mail in verband met de catering!

De kosten zijn € 10,- per persoon als u gebruik maakt van de lunch, koffie en thee. ‘Salland Catering’ uit Wijhe verzorgt patat en snacks voor de lunch. Voor kinderen tot 5 jaar wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-. Graag gepast betalen bij binnenkomst.

Het programma voor deze informatieve en gezellige dag vindt u in september op onze site.

Adres: Geert Grooteweg 21, 8015 PM in Windesheim
Zaal open: 10.30 uur  Het programma begint om 11.00 uur

Opgeven kan via info@stichtingnaarschoolinhaiti.nl.

We kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontmoeten!