10.000 Vrienden

www.10000vrienden.nl/Glimlach

Op zoek naar 10.000 vrienden. Niet op Facebook of LinkedIn, maar vrienden die kinderen in Haïti een warm hart toedragen. Vrienden die elk jaar rond kerst € 25,00 kunnen en willen missen om op die manier kinderen in Haïti de mogelijkheid geven naar school te gaan.

Tien jaar geleden mocht ik adoptiekinderen van Haïti naar Nederland begeleiden. Dat was zeer bijzonder en wat ben ik dankbaar dat te hebben mogen ervaren!
Sindsdien zit Haïti in mijn hart, zijn de gezichten van Haïti een onderdeel van mijn leven. Vanaf dat moment besloot ik kinderen in Haïti te helpen. Samen met anderen lukt het. Samen met jóu, toveren we een glimlach op die bruine koppies.

Hoe werkt deze actie:

Wordt vriend!
Ga naar de site: http://10000vrienden.nl/glimlach

Druk op de button “Ik word vriend” en doneer jaarlijks € 25,– rond de kerst.

Wat krijg jij: Een glimlach
Een glimlach van een kind in Haïti.
Een glimlach van mij.
Persoonlijk heb ik gezien en gevoeld, wat er zich achter die Haïtaanse ogen afspeelt
Dat kán een mooi en vrolijk leven worden!
Als het kind kan lezen, schrijven, basisnormen leren, heeft het een kans op een betere toekomst. Stichting Naar School in Haïti is al twintig jaar actief in Haïti en zorgt ervoor dat ruim 800 kinderen naar school kunnen. Dit alles kost geld, veel geld. Op jaarbasis zo’n
€ 250.000,–. Om te zorgen dat die 800 kinderen ook in de toekomst naar school kunnen blijven gaan, zoeken wij 10.000 vrienden die elk jaar rond kerst € 25,00 doneren.

Doel:

Het doel is 10.000 vrienden te noteren. Ik hoop dat jij meehelpt.
Wil je meer weten over de Stichting? Via de link http://10000vrienden.nl/glimlach kom je direct op de site. Wil je meer weten? Mail mij via marjan@stichtingnaarschoolinhaiti.nl

Namens de kids in Haïti,
dank dat je vriend wordt,

Marjan Cornelis

Deze geweldige actie is een initiatief van Jeannette den Ouden en André de Leeuw, ouders van James.
Namens James, Jeannette, André  én de kids in Haïti, dank dat je onze vriend wil worden!