Geweldig mooie Ride on Education 2023 én heel veel regen!

‘Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui’

Tijdens ‘The Ride on Education 2023’ zijn wij met 29 mensen van Enschede naar Berlijn gefietst, een rit van 690 km en een supergezellige tocht. Onze oudste deelnemer is Cees (77), de jongste Rick (14). Iedereen heeft de Brandenburger Tor in Berlijn bereikt.
Wat een geweldige prestatie! Elke dag een bui, wat zon, wind mee. Maar ook enorme plensbuien, waardoor regenpakken aangingen en we waar mogelijk schuilden. Meerdere dagen moesten wij onze tenten in de regen opzetten en de volgende ochtend weer nat inpakken. Onze kleding werd klam of bleef nat. Maar ondanks al die regen was ons humeur niet stuk te krijgen!
Kasper en Christiaan hebben ons enorm verwend met een partytent, thee, koffie en zelfs een eitje bij het ontbijt. Vijf avonden een warme maaltijd met een drankje! In die natte boel was dit extra fijn! Dat er de laatste ochtend geen eitjes waren was de schuld van drie vossen, die alle eieren hadden opgegeten of meegenomen.
Over deze tiende fietstocht zal nog vaak gesproken worden! Ondanks de regen was het een verbindende, sportieve en gezellige tocht die ook een geweldige hoeveelheid sponsorgeld heeft opgebracht. De stand voor onze stichting is bij het schrijven van deze nieuwsbrief de 20.000 euro al gepasseerd! Hiermee kunnen wij onze leerlingen ondersteunen met schoolboeken en hen elke dag een ontbijt geven.
Dank jullie wel! Mesi anpil!

Fiets volgend jaar met ons mee! Wat zou dat fijn en gezellig zijn!

Marijke Zaalberg

Dit vind je misschien ook leuk...