Johnpeter bouwt een huis voor zijn bio-moeder

Op 27 mei ben ik in Haïti aangekomen en ik was daar tot 12 juli 2017. Het was echt een prachtige en mooie ervaring. Het doel van mijn reis was een huisje te bouwen voor mijn biologische moeder Ketty en mijn zusje Saskia. Zes weken lang moest ik hard aan de bak om het huisje af te krijgen. De eerst week heb ik met een aannemer en een groepje mensen hard aan het huisje gewerkt. Het project ging heel snel. Zelf zo snel dat we na twee weken al met het dak konden beginnen.

Na een paar weken was het huisje af en hoefden we alleen nog maar kleine dingen te doen, zoals schilderen. Daarom heb ik ook nog wat werkzaamheden gedaan aan de school.
Ik ben samen met Marijke weer teruggevlogen naar Nederland. Het project Kay Ketty is nu helemaal afgerond.Ik wil Marijke heel erg bedanken voor haar gastvrijheid. Het was een mooie, gezellige tijd. Ik heb hard gewerkt en heb veel geleerd in de tijd in Haïti. Het is fijn om zoiets moois te kunnen doen en ik zal zeker nog een keer terugkomen.
Johnpeter ANDRE

Dit vind je misschien ook leuk...