Marijke stapt op de fiets voor boterhammen met pindakaas

Marijke maakt vanaf de tweede helft van september een fietstocht door Nederland met haar fietscamper. Zij wil met deze tocht geld inzamelen om de kinderen op onze school in Haïti een ontbijt te geven: twee boterhammen met pindakaas. Zo hoeven de kinderen niet met een lege maag aan hun schooldag te beginnen en kunnen zij zich beter concentreren.

Deze hulp is heel belangrijk. De meeste ouders hebben in deze zware tijd in Haïti geen geld om voldoende eten voor hun kinderen te kopen. Steeds meer kinderen kwamen verdrietig van de honger in hun maag op school. Het zou geweldig zijn als Marijke met haar fietstocht genoeg geld inzamelt om de kinderen het komende schooljaar elke dag twee boterhammen met pindakaas te kunnen geven.

Vind je het leuk als Marijke met haar fietscamper bij je langskom? Schrijf of bel haar dan; marijkezaalberg@gmail.com of 06-29 00 44 33.

Zie hieronder haar oproep op Facebook: https://www.facebook.com/marijke.zaalberg/posts/pfbid02RtJs4AdzbxjuSaN3LySBiHwGuyJuh8jM3AWU2dxdGDz4zTvNsQERQazB6A8yDED9l

Dit vind je misschien ook leuk...