Marijke fietst haar alternatieve Ride on Education. Doet u ook mee?

Marijke fietst al sinds 2013 elk jaar mee met The Ride on Education om geld in te zamelen voor onze school.
Vanuit Haïti is Marijke, samen met Jameson, Johane en Jonel, die tijdens de sluiting van de school op het schoolterrein zijn komen wonen en werken, begonnen aan een alternatieve thuis-sponsortocht. Zij zullen een groot aantal km-ers afleggen op de hometrainer. Ook de meisjes van het kinderhuis doen mee; Ket
tie (15), Genia (11), Kathia (10) en Woodjina (5) springen touwtje en lopen de grote schooltrap op en neer. Je kunt Marijke en haar team sponsoren door je gift over te maken op bankrekening NL49 TRIO 2024 5833 50 t.n.v. The Ride on Education; vermeld hierbij ‘Haïti/ Marijke’.

Doet u met haar mee?

Doet u mee met uw eigen vanuit-huis-sponsoractie voor het recht op Onderwijs? Alleen of met vrienden, uw zoon of dochter, samen of in estafettevorm. Houdt u van fietsen, wandelen of hardlopen? Heeft u een andere bijzondere vaardigheid die u kunt inzetten voor kinderen in Haïti? U kunt een actie doen van 4 t/m 11 juli, het moment waarop The Ride on Education zou plaatsvinden of een eigen moment kiezen. Benader familie, vrienden, buren en collega’s en vraag hen u te sponsoren.

Voor vragen of aanmelden, stuur ons een mailtje op info@StichtingNaarSchoolinHaiti.nl

Bent u begonnen? Maak leuke foto’s en mail ze ons! Wij delen ze graag op onze website en facebookpagina!

Namens alle kinderen van onze school alvast heel veel dank! Mesi Anpil!

p.s. volg Marijke op facebook

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...