Fietst jij met ons mee naar Parijs?

Op de fiets naar Parijs!

Fietsen voor het recht op onderwijs. Dat doen we dit jaar alweer voor de 7e keer. Samen met andere goede doelen, die zich inzetten voor kinderen op de armste plekken in de wereld om ze goed onderwijs te geven en daarmee nieuwe kansen voor hun toekomst.

Dit jaar gaat de tocht van Eindhoven naar Parijs!
Van 13 tot 20 juli fietsen we 520 kilometer door het heuvelachtige landschap van België en Noord Frankrijk de Eifeltoren tegemoet. We fietsen dit jaar voor huisvesting voor onze nieuwe Pabo. De bouwplannen zijn er al. Marijke Zaalberg ontwikkelt deze opleiding om nieuwe leraren praktisch op te leiden, want er is nog altijd een hele weg te gaan om het onderwijs voor de kinderen in Haiti te verbeteren. En het mooie is dat er ook oud leerlingen van onze school aan de opleiding deelnemen en nu de kans krijgen om zelf leraar te worden. Een prachtige en belangrijke nieuwe stap waarvoor onze sportievelingen weer graag op de fiets stappen.

We hopen van harte dat u met ons mee wilt fietsen.

Er gaat ook dit jaar een leuke groep mensen mee. De etappes zijn tussen de 55 en 95 km per dag, halve afstanden fietsen kan ook. Onderweg kamperen we en er wordt gezorgd voor vervoer van bagage en voor wie wil vervoer van Parijs terug naar huis. Wie niet van kamperen houdt, kan in een B&B of een hotel overnachten. (alles is op eigen kosten van de fietser) We zouden het heel leuk vinden als u meefietst!

Voor meer informatie en vragen: kijk op www.therideoneducation.nl of mail naar info@stichtingnaarschoolinhaiti.nl. Alvast heel hartelijk bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk...