Nog 1 dag te gaan!

Wij zijn super trots op alle fietsers!

Zij hebben inmiddels Westerbroek, vlakbij Groningen bereikt en er 7 dagen fietsen en 600 km opzitten. Wat een prachtige en sportieve prestatie! Er fietsen 27 fietsers mee voor verschillende goede doelen die zich allemaal inzetten voor onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. Voor onze school in Haïti fietsen er 12 mensen mee.

Afgelopen zaterdag startte ze vanuit Arnhem en reden zij tot nabij Den Bosch. In de dagen erna passeerde ze Den Haag, de kustlijn richting Zandvoort, Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Zeist. Toen langs Hilversum door de bossen naar de Flevopolder. Van daaruit fietsten ze door naar Kampen, Zwolle en Wanneperveen, vlakbij Meppel. Vandaag passeerden ze Assen en eindigde de route vlak onder Groningen.

Nog 1 dag te gaan! Morgen wordt er gefietst door het Noorden van Nederland, een eind-etappe van 73 km; door Groningen richting Leeuwarden. ‘s Middags finishen de fietsers bij provinciehuis Fryslân aan de Tweebaksmarkt 52 in Leeuwarden.

Sponsoren kan nog steeds op NL49 TRIO 2024 5833 52 t.n.v. The Ride on Education. Vermeld hier dan bij ‘Haïti/ en de naam van één van de fietsers. Bijvoorbeeld Haïti/Marijke…

Uw bijdrage komt volledig ten goede aan de kinderen en goed onderwijs op onze school.

Heel veel dank, mesi anpil!

 

Dit vind je misschien ook leuk...