580 km fietsen in zeven dagen

Deze zomer fietsen wij de zesde editie van The Ride on Education!
Van 21 t/m 28 juli gaan wij de uitdaging aan om 580 km te fietsen in zeven dagen.

De route loopt van de ‘Drentse Hooglanden’ naar de Duitse stad ‘Trier’.
De afgelopen vijf jaar fietsten tientallen sportievelingen ruim 3000 gesponsorde kilometers.
In 2013 fietsten wij van de Drentse Hooglanden naar de Schotse Hooglanden. Startpunt is elk jaar het Drentse dorp Beilen. In 2014 ging de fietstocht naar Denemarken. In 2015 naar Frankrijk en in 2016 naar het Harzgebergte in Duitsland. In 2017 was het thema van de fietstocht ‘water’ en fietsten wij +/-600 km langs Nederlandse en Belgische wateren naar het eindpunt bij Brussel.

De fietstocht is prachtig, maar regelmatig ook zwaar om te fietsen. Ook dit keer zou ik een beroep op u willen doen om mij te sponseren ten behoeve van ons onderwijsproject in Haïti. U sponsort niet mij, maar de kinderen in onze school in Haïti. U kunt per kilometer sponseren, of een vast bedrag kan ook. Als u zelf mee wilt fietsen, zou dat heel leuk zijn!
De kinderen en de onderwijzers zijn u dankbaar voor het sponseren. Dankzij onderwijs zal hun toekomst meer perspectief krijgen en hun leven vrolijker worden.

Als u de kinderen in Haïti wilt steunen dan kan dat door een gift over te maken op: bankrekening nr: NL49 TRIO 2024 5833 50 t.n.v. The Ride on Education en vermeldt hierbij ‘Haïti / Marijke’.

Sponsort u graag een andere fietser, dan kan dat op dezelfde bankrekening.

Vermeldt er dan bij: ‘Haiti / naam fietser’.
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Bezoek de website  www.therideoneducation.nl of mail naar: info@StichtingNaarSchoolinHaiti.nl.
Alvast heel hartelijk bedankt!
Marijke Zaalberg

Dit vind je misschien ook leuk...