Het is weer tijd voor onze nieuwsbrief, lees hem hier…

Lees hier onze derde nieuwsbrief van dit jaar

De zomer is (bijna) voorbij. Drie weken geleden heeft onze school haar deuren weer geopend voor de kinderen in de omgeving van Kablain in Haïti. Wij zijn dit nieuwe schooljaar met veel hoop op een beter Haïti ingegaan en vertrouwen er op, samen met u, onderwijs te kunnen blijven geven en hulp te kunnen bieden aan de mensen in de omgeving van onze school.

In deze nieuwsbrief vertelt onze directeur Kempès hoe het gaat in Haïti en met hemzelf. Ook schrijft hij over de start van het nieuwe schooljaar. Inmiddels hebben alle eindexamenleerlingen de uitslag van hun examen: ze zijn allemaal geslaagd. We zijn super trots!

We hebben Roland Romain, de adjunct-directeur van onze school, geïnterviewd. Hij geeft een mooi inkijkje in zijn werk op school en wat hij daarin belangrijk vindt.

Marijke schreef een verslagje over The Ride on Education naar Berlijn. De tocht van dit jaar zal niet snel vergeten worden, want wat viel er een boel regen. Lees er meer over in de nieuwsbrief…

En tot slot, mededelingen van het bestuur en over de Ontmoetingsdag! De geplande Ontmoetingsdag van 5 november gaat niet door. Voor wie wil is er een gezellig alternatief. Zie hiervoor de laatste pagina van de nieuwsbrief…

Veel leesplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...