Sponsorfietstocht voor onderwijs in ontwikkelingslanden

‘The Ride on Education’ is een sponsorfietstocht waarbij geld wordt ingezameld voor kinderen in ontwikkelingslanden.
Voor het zesde jaar op rij fietst een groep enthousiastellingen voor onderwijs in ontwikkelingslanden. Afgelopen zaterdag vertrokken ze vanuit Beilen. Eindbestemming is de Duitste stad Trier.
De afstanden zijn ongeveer 85 kilometer per dag.

DAG 1: 21 juli 2018: VAN BEILEN NAAR HATTEM, 83 KM.
Na een zeer feestelijke start, gingen de 28 fietsers vanaf Beilen op weg naar de eindbestemming van vandaag: Hattem! Een afstand van 83 kilometer.

Halverwege staat Arie op de centrale pauzelocatie, door ons de ‘wissellocatie’ genoemd. Hier wacht Arie op de fietsers met drinken en wat te knabbelen. Lekker even bijkomen in de schaduw en je energielevels weer wat opkrikken! Hierbij ook wat foto’s die de fietsers onderweg maakten!

DAG 2: 22 juli 2018: HATTEM – DOORNENBURG, 101 KM.
Vandaag worden de tentjes voor de eerste keer deze tocht weer afgebroken. De tocht ging van de camping in Hattem naar Doornenburg. Een afstand van 101 km. Een prachtige rit o.a. langs de IJssel.

DAG 3:  23 juli 2018: DOORNENBURG – KESSEL, 107 km

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook onze fietsers sponsoren? Help om kinderen in Haïti naar school te laten gaan!
Alle sponsorgelden gaan voor de volle 100% naar de goede doelen waarvoor gefietst wordt. De fietsers bekostigen zelf hun reis (campings, eten en drinken, enz.)

👉 Sponsorgelden kunnen overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL49 TRIO 2024 5833 50 t.n.v. The Ride on Education. Vermeldt daarbij: Haïti/Marijke of  bijvoorbeeld Haiti/Erna of de naam van een andere fietser die u wilt sponsoren.
Alvast dank!👈

Dit vind je misschien ook leuk...